неделя, 11 април 2010 г.

Блога за разработка на курсови работи по статистика има нови условия на работа:

1. Изработка на курсови работи по статистика - 5 до 10 дни - нормална поръчка. Спешните поръчки увеличават цената на услугата. При желание да работите с нас изпратете заданието за курсова работа или задачите, предоставени Ви от преподавател на e-mail: star_1@mail.bg като ние се ангажираме да отговорим на Вашата заявка до 48 часа.

2. Готовите курсови работи се изпращат единствено след заплащането им. От днес започваме работа единствено чрез преводи по банков път.

3. Блога приема заявки и за курсови работи по икономически дисциплини. За информация изпратете заданието на e-mail: star_1@mail.bg .


4. Блога изготвя индивидуални курсови работи, но не гарантира взимането на изпити. Реално Вие отивате на изпит, където Вашите преподаватели могат да поискат да обясните начина за решаване на дадена задача или да напишете отново използваните формули. Понякога може да поискат от Вас дори да решите задачите отново. Това е Ваша отговорност и ние не носим отговорност за възникнал спор от подобен характер.

Няма коментари: